Bimara

Interiérové štúdio

Parkety Parkety Parkety
Tepelná izolácia Aerotherm Obklady a dlažby Sanitárna keramika
Bimara.sk / AeroTHERM
A+ R A-

Tepelne izolačná pasta aeroTHERM

E-mail Tlačiť PDF

aeroTHERM je tepelná izolácia kombinujúca moderné tepelné izolanty pre dosiahnutie maximálnych tepelne izolačných vlastností v extrémne tenkej vrstve. Prináša nové stavebné a konstrukčné riešenia.

aeroTHERM je dodávaný vo forme vodou riediteľného tmelu a jeho hlavná funkcia je termoreflexia (odraz tepla) a termoizolácia (neprepúšťanie a zadržiavanie tepla). Jeho hlavnými funkčnými zložkami sú 3M sklenené guľôčky (tenkostenné mikroguličky z technického skla obsahujúce riedky vzduch) a aerogel (najlepší známy izolant na svete). Izolácia aeroTHERM ďalej obsahuje disperzie a aditíva.

 

Hlavné výhody tepelnej izolácie aeroTHERM

Výborné vlastnosti radí aeroTHERM medzi nejlepšie produkty vo svojej triede a predurčuje ho nielen pre všestranné využitie v stavebníctve pri zateplovaní, ale taktiež do náročných podmienok v priemyselných aplikaciách. aeroTHERM vyniká predovšetkým svojou nízkou tepelnou vodivosťou pri aplikačnej vrstve 1,0 mm. Naviac izolačný tmel aeroTHERM skvelo prilne k podkladu, neopadáva a pružne sa prispôsobuje jeho zmenám. Izolačný materiál aeroTHERM má výbornu tepelnú odolnosť od -40 °C do 150 °C bez straty deklarovaných vlastností.

 

Dalšie výborné vlastnosti tepelnej izolácie aeroTHERM

aeroTHERM okrem skvelých tepelných izolačných vlastností taktiež ovplivňuje vzdušnú vlhkosť a neumožňuje jej kondenzáciu na povrchu. Na rozdiel od iných izolačných riešení tak vytvára nepriaznivé prostredie pre vznik plesne.

Samozrejmosťou je, že izolačný tmel aeroTHERM je bez zápachu, nehorľavý a neuvoľňuje žiadne toxické látky (ani ich neobsahuje). Jeho minimálna životnosť je pri správnej aplikácii minimálne 15 rokov, čo prevyšuje návratnosť investícií vynaložených do zateplenia.

 

AeroTHERM je univerzálne termoizolačné riešenie

V neposlednej rade musíme vyzdvihnúť fakt, že materiál aeroTHERM je dodávaný vo forme tmelu, čo umožňuje jeho ľahkú aplikáciu na akýkoľvek tvar. Vďaka veľkej priľnavosti materiálu k povrchu môžete aeroTHERM naniesť prakticky na akýkoľvek materiál a vďaka vysokému rozpetiu teplôt ktorým odoláva je nespočetne veľa možných využití.

 

Odstránenie a prevencia vzniku plesne

Riešenie konštrukčných vád plášťa budov (premrznutie), odstránenie kondenzácie vlhkosti na chladných stenách a v miestnostiach so zvýšenou vlhkosťou. Aplikáciou termoizolačnej vrstvy dôjde k odstráneniu prostredia, v ktorom vznikajú plesne.

AeroTHERM

Parkety

Parkety

Plávajúce podlahy

Plávajúce podlahy

Garniže

Garniže

Stavebná chémia

Stavebná chémia

O nás

Čo ponúkame

Katalóg

Referencie

Kontakt