Bimara

Interiérové štúdio

Parkety Parkety Parkety
Tepelná izolácia Aerotherm Obklady a dlažby Sanitárna keramika
Bimara.sk / Tepelná izolácia AERO THERM / AeroTHERM pre domácnosti
A+ R A-

Aero THERM pre domácnosti

E-mail Tlačiť PDF



Vytvorte si tepelnú pohodu

Tepelne izolačná vrstva je veľmi efektívna, pretože odráža teplo späť do miestnosti. Znižuje postup tepla do konštrukcie budovy. Odstraňuje premŕzanie a sálanie chladu zo stien do miestnosti. Vytvára tepelnú pohodu a zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla v miestnosti.

Tepelné úspory a rýchla návratnosť

aeroTHERM má rýchlu tepelnú odozvu a vytvára úspory na vytápanie. Má rýchlu návratnosť investícií a dlhú životnosť. Úspory na vytápanie budú najväčšie tam, kde konštrukcia domu v zimným obdobiach nedostatočne izoluje a v letnom období sa prehrieva a sála teplo do interiéru.

Trvalé odstránenie plesní

aeroTHERM trvalo zamedzuje tvorbe plesní. Po jeho aplikácii zostane povrch stien teplý. Preto sa už na ňom nevyzráža vlhkosť, ktorá zapríčiňovala vznik plesní.

Odstránenie tepelných mostov

Tepelný most je chyba konštrukcie, kvôli ktorej v danom mieste do interiéru prechádza väčšie množstvo chladu. Z interiérovej strany na ňom kondenzuje vlhkosť a tvoria sa plesne. aeroTHERM vytvára na tepelných mostoch vrstvu, ktorá zabraňuje postupu chladu do interiéru.

Stropy

aeroTHERM je ideálny prostriedok k riešeniu tepelnej izolácie stropov. Odstraňuje úniky tepla stropom a umožňuje vyhriatie miestností, ktoré boli kvôli únikom cez strop stále chladné.

Podlahy

aeroTHERM prináša nové technicky a ekonomicky efektívne riešenie tepelnej izolácie podláh a podpodlahového topenia ako pre novostavby, tak pre rekonštrukcie a dodatočné zateplovanie. Tepelne izolačná vrstva 1mm nezväčšuje výšku podlahovej konštrukcie. Taktiež odpadá nutnosť tvorby hrubých vrstiev betónových plôch.

Ako aplikovať aeroTHERM?

Poťahovaním, valčekovaním alebo striekaním na pevný, očistený a napenetrovaný podklad. Pred aplikáciou sa riedi vodou podľa savosti podkladu do kašovitej hmoty.

Finálna povrchová úprava

Na aeroTHERM môžete aplikovať maľbu, tapety, obklady, dlažbu, plávajúce podlahy, linoleum, koberec.
U nesavých podkladov akýkoľvek omývateľný náter.
aeroTHERM pod týmito materiálmi neztráca svoje tepelne izolačné vlastnosti a schopnosť odrazu tepla. Pre maľovanie vyberajte iba kvalitné maliarske farby, u ktorých výrobca zaručuje veľké množstvo premaľovaní.

aeroTHERM zlepší vzhľad vašich stien

Aplikáciou aeroTHERMu získate nielen kvalitnú tepelnú izoláciu, ale tiež estetickú úpravu stien.

AeroTHERM

Parkety

Parkety

Plávajúce podlahy

Plávajúce podlahy

Garniže

Garniže

Stavebná chémia

Stavebná chémia

O nás

Čo ponúkame

Katalóg

Referencie

Kontakt